Home » OC Jahorina svaki dan se bilježi pet puta veći promet nego prošle ljetnje sezone
Biznis

OC Jahorina svaki dan se bilježi pet puta veći promet nego prošle ljetnje sezone

Pozitivan trend poslovanja Olimpijskog centra Jahorina, nakon veoma uspješnog mjeseca jula, nastavio se i u prvim danima augusta, a svaki dan se bilježi pet puta veći promet nego prošle ljetnje sezone. Iz tog centra ističu da je u nedjelju, 7. augusta zabilježena je rekordna posjećenost. Nakon istorijskih rezultata ostvarenih u toku zimske, dodali su, Jahorina nastavlja sjajan trend i u toku ljetnje sezone.

– Prema svemu sudeći, 2022. godina će u knjigu o historiji Olimpijskog centra Jahorina biti upisana zlatnim slovima, jer će ovog ljeta prihodi biti veći čak i od zimskih sezona kojima su upravljala stara rukovodstva – kazali su iz OC Jahorina za Fenu. Olimpijska planina Jahorina, istakli su, ovog ljeta idealno je utočište za bijeg od gradske gužve i visokih temperatura zraka, te dodali da je bogatim sadržajima izvor zabave za sve kategorije gostiju.

– Bilo da birate neke od zabavnih ili adrenalinskih sadržaja prema kojima je Jahorina jedinstvena u Evropi ili jednostavno uživate u oazi zelenila i čistog planinskog zraka, dobra zabava na ovoj planini i u ljetnjem periodu neće izostati. Festivali, trail trke, detox program i koncerti najpoznatijih muzičkih zvijezda obilježili su mjesec juli, dok nas i u narednom periodu očekuje sjajan program – naglasili su.

Izdvojili su Fashion Weekend Jahorina, dvodnevni događaj modnog karaktera, visoke mode i luksuza u planinskoj prirodi, tokom kojih će se, svojim kolekcijama, predstaviti najmanje deset modnih dizajnera iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Hrvatske.

– Posjetioci će moći i neizmjerno uživati u hitovima koje će za njih prvog dana događaja, 20. augusta izvesti Aleksandra Radović. Uslijedit će i događaj pod nazivom Jahorina Hub koji već tradicionalno okuplja umjetnike iz različitih sfera umjetnosti, a u okviru kojeg će 27. augusta u Olimpijskom baru biti organizovana izložba koja će biti otvorena za sve posjetioce Jahorine – naglasili su.

Iz OC Jahorina su na kraju istakli da će posljednji promo period sa popustom od 30 posto na sve ljetnje sadržaje biti aktuelan od 15. do 18. septembra.