Home » Kandidatkinja BHI-KF stranke iz Zenice: Kasumović će biti šef u Džennetu (VIDEO)
BiH Uncategorized

Kandidatkinja BHI-KF stranke iz Zenice: Kasumović će biti šef u Džennetu (VIDEO)

bhi kf

Od jučer ponovo saobraća autobuska linija od Zenice prema naselju Varda kod Zenice.

Iz Gradske uprave Grada Zenica su medijima poslali saopštenje kako bi obavijestili javnost da “su mještani po prvi put u životu dočekali da imaju redovnu autobusku liniju”.

– Navedena informacija nije tačna. Zeničko preduzeće Zenicatrans je imalo dvije redovne linije, i to jednu preko Donje Varde do Arnauta, a drugu preko Gornje Varde do Briznika. Ova druga linija je ukinuta u 11. mjesecu 2019. godine i to samo u zimskom periodu – izjavio je za radio Zenit Darmin Terzić, nekadašnjeg direktora JKP “Zenicatrans-prevoz putnika” d.d. Zenica.

Podsjećamo da je upravo ‘dirigovani stečaj’ preduzeća Zenicatrans, kako je za govornicom Gradskog vijeća Grada Zenica u više navrata opisivao postupak gašenja ovog preduzeća, razlog zbog kojeg se vodi sudski postupak protiv Fuada Kasumovića i drugih.

BLIC:   U 71 kontroli na području ZDK-a inspektori Porezne uprave FBiH izrekli kazne u iznosu 52.400 KM

Osim toga, na jučerašnjoj ‘svečanosti’ prisustvovali su osim Kasumovića i kandidati za razne nivoe vlasti ispred BHI-KF stranke, a jedna od njih je i Sumedina Hrvić-Hodžić, koja je u obraćanju mještanima izjavila da će “gradonačelnik Kasumović biti šef u Džennetu”.

Pogledajte video:

Izvor: zenit.ba